top of page
Een borstingreep is een erg persoonlijke beslissing
Girl Band Member Orange Hat
Girl Band Member Straw Hat
Church Choir Member Female 2
Music Fan Short White Hair

Als je je op regelmatige basis ergert aan de grootte of vorm van je borsten, loont het de moeite om eens langs te komen.

Zware borsten veroorzaken pijn thv de hals, rug, irritaties onder de borsten bij warm weer, en zitten in de weg bij het sporten en slapen. Een mooi kleedje kiezen is moeilijk, en met de tijd kunnen er striemen ontstaan omdat de huidelasticiteit wordt aangetast. Door het teveel aan klierweefsel te verwijderen, worden je borsten terug lichter en brengen we ook het tepelhof terug op zijn "oorspronkelijke" hoogte. Je borsten krijgen door deze borstreductie als het ware een verjongingskuur.

Ben je tevreden met de grootte, maar zijn je borsten na je zwangerschap of met het verouderen wat gaan "hangen", dan kunnen we ze terug liften, een zgn mastopexie. Om het volume te corrigeren kan vetinjectie (lipofilling) voorgesteld worden, of een borstimplantaat als je meer dan een cupmaat verschil wil.

Sommige dames moeten telkens wat extra "padding" voorzien in hun BH, of vermijden een te diepe decolleté omdat ze niet tevreden zijn met hun cupmaat of weinig borstontwikkeling hebben. Dit is deels genetisch, maar wordt soms ook in de hand gewerkt bij dames die veel aan sport doen of hun gewicht goed onder controle houden. Een borstvergroting dmv een implantaat laat toe je mooie silhouet te behouden, maar met een maatje meer in je decolleté.

Ik help je graag je ideale maat te vinden.

bottom of page