top of page
Wat is het? 

Poly-L-Melkzuur is een natuurlijke stof die ook door ons lichaam wordt aangemaakt. In tegenstelling tot de klassieke hyaluronzuur fillers, heeft het geen vullend effect. Na injectie veroorzaakt melkzuur een milde ontstekingsreactie die vorming van collageen stimuleert, wat leidt tot een stevigere en vollere huid.
Nazorg
Voor een optimale resultaat moet de behandelde zone 5 keer peer dag, gedurende 5 dagen, voor 5 minuten worden gemasseerd. Op die manier kunnen onregelmatigheden voorkomen worden en wordt het beter opgenomen door de weefsels. Na de behandeling wordt koudeapplicatie aangeraden om zwelling en blauwe plekken tegen te gaan.

Te verwachten resultaten
Na de behandeling voelt uw huid voller, elastischer en steviger aan. Dit effect blijft gedurende 2 jaar of meer zichtbaar. Dit resultaat is echter pas zichtbaar na een volledige behandeling. (richtlijn 3 sessies, met 3 maanden tussen.)


 
Mogelijke complicaties
Complicaties zijn zeldzaam, maar bestaan.

Na de behandeling kan het behandelde gebied wat rood, gezwollen en pijnlijk aanvoelen. Dit is volkomen normaal en trekt vanzelf weer na een aantal dagen weg. Soms kan het gebeuren dat er kleine opstapelingen van collageen ontstaan.

Om dit te voorkomen is het belangrijk dat het geïnjecteerde gebied goed gemasseerd wordt na de behandeling.

Gelieve bij problemen onmiddellijk contact op te nemen met dr. Craggs.

 
Indicatie 
Melkzuur kan gebruikt worden voor het corrigeren van huid-veroudering zowel thv het gelaat, de hals, als de decolleté. Andere delen van het lichaam kunnen op indicatie.

Techniek
De arts injecteert de stof met een dunne naald in de diepere huid van de te behandelen zone. Na uw behandeling zal de huid uitvoerig gemasseerd worden met een hydraterende crème om onregelmatigheden te voorkomen.
bottom of page