top of page

MediSpa

MediSpa is ontstaan vanuit de behoefte aan verzorgende behandelingen voor en na een plastische ingreep of behandeling.  Ook na niet cosmetische heelkunde kan dit uw littekens helpen mooi genezen.

 

Skin&Health, St Andries en Dr Craggs hebben samen de protocols uitgewerkt zodat de behandelingen volledig complementair  zijn en u dat tikkeltje meer kwaliteit bieden.

 

Zowel na injectabales, als peelings, kan een aanvullende behandeling met LED licht en LPG opgesteld worden.

LED therapie

Ligh-emitting diodes werken dmv continue of gemoduleerde lichtbundels binnen een bepaalde golflengte in op het weefsel zonder warmtegeleiding. De effecten zijn dus niet dezelfde als met de laserbehandelingen die ook door Dr Craggs aangeboden worden.

 

Afhankelijk van het type LED kan wondgenezing gestimuleerd worden, aanmaak van collageen en vermindering van rimpeltjes (bv na een peeling), alsook het verbeteren van acne huid door het vernietigen van de Propionibacterie.

 

Het kan gebruikt worden bij alle huidtypes, en behandelt een grote huidoppervlakte binnen een relatief korte behandeltijd.

 

Het is comfortabel, niet-invasief en vraagt geen hersteltijd.

LPG

LPG Endermologie is een van de bekendere manieren om cellulitis en huidverslapping te behandelen.


Deze behandeltechniek maakt verklevingen los en versoepelt het bindweefsel zodat de bloedcirculatie wordt gestimuleerd en vocht en afvalstoffen doeltreffend worden afgevoerd.

 

De behandeling is pijnloos en heeft een ontspannend effect.

 

Endermologie© is zowel aangewezen bij mannen als bij vrouwen. De behandeling bestaat uit een kuur van 12 beurten , gespreid over één à twee behandelingen per week.

bottom of page